-

Naslovna Vesti Najave koncerata YU Grupa krajem oktobra u Zemunu

YU Grupa krajem oktobra u Zemunu

Yu GrupaJedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna YU Grupa nastupiće u zemunskom klubu Fest 27.oktobra od 22h!

Ovakva intimna druženja u klubovima su možda nešto na šta njihova publika nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa publikom je nešto  čega su se i članovi Yu Grupe uželeli: „Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje.“ 


Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970. godine osnovali su Yu Grupu, i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Baš zato je 27.oktobar dan koji treba odvojiti za njih – nekoliko decenija prijateljstva između njih i najdugovečnijeg zemuskog kluba biće krunisano njihovim prvim koncertom u Festu!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 1200 dinara već je rasprodato! Ulaznice po ceni od 1400 RSD mogu se kupiti u klubu Fest kao i u Felix shop-u (TC Sremska).  Ulaznice će na ulazu, ako ih bude, koštati  1500 RSD