-

NaslovnaVestiNajave koncerataWrong Fest krajem jula u Pančevu

Wrong Fest krajem jula u Pančevu

Grad Pančevo će biti domaćin jednog od neobičnijih i drugačijih festivala od ustaljene forme. Wrong Fest je događaj koji će se održati 19. i 20. jula na tri festivalske bine širom grada.

Festival će ugostiti niz potpuno žanrovski različitih bendova, a učešće su potvrdili Dog Eat Dog, Hed PE, Dope D.O.D., God Is An Astronaut, Iskaz, Ritam Nereda,The Underground Youth, Rolo Tomassi, The Black Swells i Tús Nua. Specijalni performans izvšće EYOT. Festival će po prvi put biti održan u Pančevu a do sada je kroz šest izdanja održavan u Bugarskoj.    

Ono što izdvaja Wrong Fest osim zanimljive liste izvođača jeste i postavka mesta izvođenja koncerata na tri bine u tri različita kraja grada: Muzej, Reka (Wrong Stage) i Glavni (Right Stage). Do sada održavani festival u Bugarskoj znači i suorganizuciju naših ljudi i Bugara, čitava udružena zajednica grada Pančeva daje podršku događaju.

Kupovina ulaznica (dvodnevni EARLY BIRD paket košta 2400 rsd), moguća je preko prodajne mreže Gig Stix koja organizuje kupovinu širom gradova Srbije.