-

Naslovna Vesti Najave koncerata Wrong Fest krajem jula u Pančevu

Wrong Fest krajem jula u Pančevu

Grad Pančevo će biti domaćin jednog od neobičnijih i drugačijih festivala od ustaljene forme. Wrong Fest je događaj koji će se održati 19. i 20. jula na tri festivalske bine širom grada.

Festival će ugostiti niz potpuno žanrovski različitih bendova, a učešće su potvrdili Dog Eat Dog, Hed PE, Dope D.O.D., God Is An Astronaut, Iskaz, Ritam Nereda,The Underground Youth, Rolo Tomassi, The Black Swells i Tús Nua. Specijalni performans izvšće EYOT. Festival će po prvi put biti održan u Pančevu a do sada je kroz šest izdanja održavan u Bugarskoj.    

Ono što izdvaja Wrong Fest osim zanimljive liste izvođača jeste i postavka mesta izvođenja koncerata na tri bine u tri različita kraja grada: Muzej, Reka (Wrong Stage) i Glavni (Right Stage). Do sada održavani festival u Bugarskoj znači i suorganizuciju naših ljudi i Bugara, čitava udružena zajednica grada Pančeva daje podršku događaju.

Kupovina ulaznica (dvodnevni EARLY BIRD paket košta 2400 rsd), moguća je preko prodajne mreže Gig Stix koja organizuje kupovinu širom gradova Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe