-

NaslovnaVestiNajave koncerataWrekmeister Harmonies u Beogradu

Wrekmeister Harmonies u Beogradu

wrekmeister-harmonies

U ponedeljak 5. decembra u Cetinjskoj 15, u klubu Elektropionir, bendovi Wrekmeister Harmonies i Tamerlan će održati dugo očekivanu svirku. 

Eksperimentalni sastav Wrekmeister Harmonies je na evropskoj turneji i po prvi put će gostovati u Beogradu.  Na predstojećem nastupu, kao domaća podrška nastupiće Tamerlan koji će  promovisati novi, četvrti album, koji izlazi za rusku izdavačku kuću Casus Belli Musica.

Poseban kuriozitet je to što je ovo tačno stoti koncert u organizaciji koncertne agencije ResetorMožda sastav koji dovodimo nije poznat lokalnoj publici ili u trendu kao neki koji su u poslednje vreme bili naši gosti (i pored činjenice da više od pola benda čine članovi Godspeed You! Black Emperor) ali to se verovatno može reći i za većinu od prethodnih 99 svirki/izvođača, te ispada sasvim prigodno za jubilarnu akciju, navodi se u saopštenju organizatora.

Prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 1000 dinara možete kupiti u ŽILA SHOP-u. Za one koji žive van Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1200 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. Na dan koncerta cena ulaznica na ulazu biće 1500 dinara.

Početak nastupa najavljen je za 20h.