fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Winter Punk Fest sredinom februara u Novom Sadu

Winter Punk Fest sredinom februara u Novom Sadu

Gužva u 16-ercu
Gužva u 16-ercu

Jednodnevni klupski festival Winter Punk Fest biće održan 13. februara u novosadskom klubu Quarter, a nastupiće bendovi Gužva u 16-ercu, Grupa Tvog Života, Mitesers i Tu Ima Zvuka.

Program će svojim nastupom otvoriti mladi novosadski punk bend Tu Ima Zvuka. Oformljeni su 2014. godine, a publici će predstaviti svoje EP izdanje Svaki takav dan.

Osječki sastav Grupa Tvog Života podsetiće posetioce na svoj za sada jedini objavljeni album “Kolo spaja ljude”. Ovih dana članovi grupe počinju rad na nasledniku kultnog albuma, a novo izdanje nosi radni naziv “Sinkopa i kolaps”.

Nastup Mitesersa predstavljaće svojevrsnu ekskluzivu, jer će bend nastupiti u sastavu koji je svirao na albumu “Na rubu znanosti”. Novosadski pankeri ove godine proslavljaju 25 godina postojanja.

Nezvanične zvezde večeri, osječki sastav Gužva u 16-ercu, vraćaju se u Novi Sad nakon prošlogodišnjeg nastupa u okviru Zimske idile, kada su nastupali sa bendovima Atheist Rap i Brkovi. Nedavno su završili sa evropskom turnejom gde su obišli Irsku, Nemačku i Austriju, a trenutno se nalaze u fazi pripreme novog albuma.

Karte za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 500 dinara.