-

Wind rock fest krajem jula u Vršcu

Hladno pivo Banovina Niš
Hladno Pivo

Pod sloganom “Let’s rock again!“ u Vršcu će se, od 29. jula do 01. avgusta održati Wind Rock Fest. Manifestacija koja je pre par godina okupila brojnu publiku, i ove godine održaće se u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca.

„Ono što je novo, to je promena naziva manifestacije u Wind rock fest’, jer po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru. U skladu sa time želimo da i festival ima potpis i karakteristike Vršca.“, objašnjavaju organizatori.

U četvrtak, 29. jula, po prvi put se organizuje takmičenje demo bendova „Wind rock up!”. Kao specijalni gosti te večeri nastupiće boemski pankeri Jorgovani.

Petak, 30. jul rezervisan je za proverene rok snage Partibrejkerse, energične pančevce Iskaz, te sastave Znoj i Zona katastrofe. Pored njih, čast da otvore program imaće finalisti Mobil demo festa, Festovog demo festa i drugih sličnih manifestacija.

Subotu, 31. jul obeležiće različite celodnevne aktivnosti poput: berze ploča, Rock kvizalice… a nastupaju i vršački muzički centri i škole gitare „Bulijeva škola rock-a“ i Muzički centar „Zvončići“. Lokalna punk podrška biće bend Zlotvori. Večernji program obeležiće Wajz, Tanja Jovićević i Oktobar 1864, Hladno pivo i Majkan.

Nedelja, 01. avgust rezervisana je za tradionalni “Vršački kotlić“ ,takmičenje u pripremi gulaša i riblje čorbe.

Ulaznice za festival po promo ceni od 1000 dinara za tri dana festivala ( paket za Wind rock + Wind rock fest ), možete nabaviti na sledećim mestima: Rock klub Čadjava furuna nova, Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17 ( preko puta stare autobuske ), porukom u inbox stranice festivala, putem telefona: +381601344129, kao i na svim prodajnim mestima tickets.rs ( bivši Eventim ).

Za sve zainteresovane posetioce obezbeđeno je i mesto za kampovanje. Ulaz u kamp je besplatan uz kupljenu festivalsku ulaznicu. Zbog ograničenog mesta za kampovanje, molimo sve posetioce da nam se jave na mail  prolecenavsjezeru@gmail.com , kako bi rezervisali sebi mesto.

Organizatori Festivala trudiće se da brinu za sve izvođače, zaposlene i posetioce, primenom svih potrebnih epidemioloških mera.

Najnovije vesti

Izdvajamo