-

Whitesnake prekida oproštajnu turneju iz zdravstvenih razloga

David Coverdale
foto: Elise Brodsky

Legendarni sastav Whitesnake objavio je putem svojih zvaničnih online kanala da zbog stalnih zdravstvenih izazova nije u mogućnosti da nastavi svoju Evropsku oproštajnu turneju.

Saopštenje je objavljeno na zvaničnom Facebook profilu benda i na njihovom web sajtu, a potpisuje ga frontmen David Coverdale:

„Sa najdubljom tugom moram da objavim da zbog stalnih zdravstvenih izazova, preporuka lekara i naše brige za zdravlje i bezbednost svih, Whitesnake nije u mogućnosti da nastavi svoju Evropsku oproštajnu turneju.

Iskreno se izvinjavam svim neverovatnim obožavaocima Whitesnake-a koji su se radovali preostalim zakazanim nastupima ove turneje, svim našim neverovatnim, fantastičnim zmijama i osoblju turneje koji su toliko naporno radili na realizaciji ovih nastupa, i svim promoterima i drugim profesionalcima koji su pomogli u organizaciji turneje…
Cenim i volim vas sve!!!“

Avalon produkcija, koja je organizator koncerata benda Whitesnake u Beogradu, Skoplju i Sarajevu, oglasila se povodom otkazivanja ostatka turneje ovog velikog benda:

„Kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i Whitesnake da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat.

Naše žaljenje je utoliko veće što od jedanaest koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo.

Za sada nemamo nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula 2022.

Avalon produkcija se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima smo apsolutno nemoćni jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mestu.“

Najnovije vesti

Izdvajamo