fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata While She Sleeps i Blood Youth u Srbiji

While She Sleeps i Blood Youth u Srbiji

While She SleepsNajavljena je prava poslastica za sve ljubitelje hc zvuka 6. novembra u Domu omladine Beograda, kad će nastupiti britanski While She Sleeps i Blood Youth, zajedno sa bendom Fyn iz Novog Sada.

While She Sleeps je bend koji ipostoji već 10 godina i koji je za to vreme izdao jedan mini album i dva studijska albuma, a trenutno spremaju i još jedan. Dok ovaj metalcore bend dolazi iz Šefilda, sledeći, Blood Youth dolazi iz Herogejta. Ovo je jedan prilično mlad melodični hardcore bend, koji je nastao 2014. godine, nakon razlaza sastava Climates. Pored ova dva benda iz inostranstva, domaći Fyn je tu kao predgrupa. Ovo je jedan melodični alt-rock sastav kojeg karakteriše tipični hc/punk zvuk Novog Sada. Doduše, za ovo veče, bend će se publici predstaviti u malo drugačijoj, akustičnoj varijanti.

Prvi deo karata za nastup While She Sleeps možete kupiti po promotivnoj ceni od samo 1200 dinara u ŽILA SHOPu. Oni koji žive van Beograda mogu izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1500 dinara, koliko će koštati u redovnoj prodaji, preko sajta resetorbooking@gmail.com. U pismu treba navesti ime, prezime, količinu karata koju kupujete i broj mobilnog. Na ulazu će karte biti po ceni od 1800 dinara.