-

Naslovna Vesti Najave koncerata Went gostuje u Zagrebu početkom maja

Went gostuje u Zagrebu početkom maja

WentBeogradski indie-folk sastav Went održaće koncert 8. maja u zagrebačkom Klubu, a kao predgrupa će nastupiti lokalni bend Broken Ideas.

Went će održati premijerni nastup u hrvatskoj prestonici, pa će tako zagrebačka publika imati prilike da se upozna sa radom ovog benda. Do sada su objavili nekoliko EP izdanja za DIY etiketu Floorcollapsing, a debitantski album očekuje se tokom ove godine. Njihov aktuelni EP “Alternative Endings” pobrao je sve simpatije, kako publike, tako i stručne kritike, a ove godine objavili su i spot za pesmu “Robot Thoughts” sa tog izdanja.

Mladi indie rock bend iz Zagreba, Broken Ideas, oformljen je 2012. godine. Svoj prvi službeni EP “Order Makes A Mess” objavljuju dve godine kasnije. U toku ove godine očekuje se i njihov drugi EP pod nazivom “Commotion” sniman u Greenwood studiju sa Antoninom Šimićem, a produkciju potpisuje bend, točnije Luka Dabro.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 25 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 35 kuna. Broj ulaznica je zbog kapaciteta Kluba ograničen na 150.