-

Vojko V pravi veliku hip hop žurku 24. juna u Nišu

Vojko V
promo foto by Yem

Regionalno popularni hrvatski reper Vojko V održaće u okviru naredne srpske mini turneje svoj prvi samostalni koncertu u Nišu u petak, 24. juna, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, od 21h, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Splitski muzičar i producent koji se prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama „Dječaci“ i „Kiša metaka“, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom „Subbeernom centru“ krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album „Vojko“ sa singlovima „Ne može“, „Zovi čovika“, „Pasta Italiana“ i „Kako to“, koji su dostigli višemilionske preglede na Jutjubu. Posebnu pažnju privukla je „Pasta Italiana“, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem.

Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade „Porin“ u Hrvatskoj – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut. Delovi njegovih pesama postali su u poslednje vreme urbane fraze u govoru mladih u čitavom ex YU prostoru.

Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i u regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018. Nova pesma „TT33“, za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma „Dvojko“, sa kog su već predstavljene numere „Moja lipa“ i „Umoran“.

Za zagrevanje publike na koncertu Vojka V u Nišu, u petak, 24. juna biće zadužen niški Hip Hop producent DJ Sunrise, koji već ima dugogodišnju zapaženu karijeru ne samo kroz klupske nastupe, već i kao redovan učesnik značajnijih urbanih festivala, kao što su PozitivNI, Nišville, BazArt, San Derven, itd.

Za koncert Vojka V u Nišu cena ulaznice u pretprodaji je 1.200 rsd, a na dan koncerta ulaznica će koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta.

Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

Najnovije vesti

Izdvajamo