Voivod sredinom septembra u Beogradu

Nakon što su prošle godine imali nastup u beogradskom Domu Omladine, koji se rasprodao i za koji se tražila karta više, kanadske metal legende Voivod ponovo dolaze kod nas da održe dato obećanje o brzom povratku u našu zemlju. Datum održavanja je 14. septembar, a mesto beogradski klub Elektropionir.

Prvi album War and Pain, Voivod je objavio 1984. godine, dok je EP Post Society poslednje studijsko izdanje izašlo 2016. godine za Century Media. Bend danas čine pevač Denis Bélanger Snake, gitarista Daniel Mongrain Chewy, basista Dominique Laroche Rocky te bubnjar Michel Langevin Away. Originalni gitarista Denis D’Amour Piggy preminuo je 2005. godine, dok je basista Jean-Yves Thériault Blacky bend definitivno napustio 2014. Bitno je napomenuti da je u Voivodu svirao i Jason Newsted Jasonic (ex-Metallica) sa kojim su snimili tri albuma.

Ovom prilikom bend slavi 35 godina postojanja, a takođe u Beogradu će publici, pored velikog broja legendarnih sumera iz svih perioda, predstaviti i najnoviji album koji će uskoro biti objavljen za Century Media Records.

Specijalni gosti biće švedski dark rok bend Maggot Heart koji je osnovala Linnéa Olsson bivša gitaristkinja bendova The Oat i Grave Pleasures. Na ovoj turneji bend će promovisati svoj album Dusk to Dusk koji će biti objavljen u julu ove godine.

Ulaznice će se naći u prodaji po sledećim cenama:
– akcija, prvih 50 ulaznica 1.800din
– pretprodaja 2.300din
– na dan koncerta 3.000din

Prodajna mesta su, kao i uvek, Eventim, Gigstix, a naknadno će u prodaju biti puštene oldschool štampane ulaznice u vrlo limitiranom tiražu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mtH5cr4T7Ms]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde