-

Void Inn sa gostima u Nišu

Alternative/heavy metal sastav Void Inn nastupiće u niškom klubu Black Stage 24.novembra. Gosti na koncertu će biti niški bendovi Burned Beyond Recognition i Bitter Taste.

Void Inn su osnovali Jelena Vujanović i Siniša Pejović 2010.godine u Los Anđelesu dok su završavali studije na Musicians Institute-u u Holivudu. Bend se karakteriše kao mešavina jakih gitarskih rifova i muzike kakvu je radio kultni Alice In Chains, sa dodatkom ženskog vokala u stilu Danzig-a.

Krajem 2011. bend se premešta u Beograd i odatle nastavlja sa radom na materijalu i nastupima širom Srbije i regiona. Aprila 2016.godine njihovo prvo izdanje „I can hope“ ugledalo je svetlost dana, a narednu godinu su proveli na promo turneji, posetivši tom prilikom desetak evropskih zemalja. Trenutno rade na novom albumu „End this game“ čiji je izlazak zakazan za januar 2019.godine.

Burned Beyond Recognition je niški heavy/thrash bend koji je krenuo sa obrađivanjem poznatih numera klasika kao što su, između ostalih, Alice In Chains, Down, Stone Sour, uz specifičan stil izvođenja koji ih izdvaja iz mase sličnih bendova. Autorski materijal je u pripremi, letos su publici predstavili svoju prvi singl „Ambivalence„, a najavljen je i izlazak drugog singla „Ignite„, koji je niška publika već imala priliku da čuje na lajv nastupima.

Bitter Taste je niški metal/hard core bend nastao 2010.godine. Tokom godina došlo je do promene postave, ali, kako sami kažu, stil benda će uvek ostati isti. Momci već imaju pripremljen album čije snimanje je najavljeno za početak naredne godine.

Početak koncerta je zakazan za 21h, a karte po ceni od 250 dinara biće u prodaji na ulazu.

Najnovije vesti

Izdvajamo