-

Naslovna Vesti Najave koncerata Vlatko Stefanovski, Sunshine i Elemental na Belgrade Beer Festu

Vlatko Stefanovski, Sunshine i Elemental na Belgrade Beer Festu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Vlatko StefanovskiOvogodišnji Belgrade Beer Fest može da se pohvali dolaskom još jedne velike regionalne muzičke zvezde. Ovoga puta reč  je o jednom od najvećih virtuoza na gitari sa ovih prostora, muzičaru Vlatku Stefanovskom.

ElementalOvaj vrsni instrumentalista nastupiće, posle četiri godine na najvećem domaćem festivalu, u subotu, 20. avgusta na Ušću i to će biti prilika da svi koji vole njegov rad, uživaju u muzičkom preseku izuzetno bogate karijere. Vešto kombinujući više stilova, Stefanovski stvara savršene zvučne pejzaže u prebogatom opusu.

Po prvi put na Belgrade Beer Festu u sredu 17. avgusta nastupiće još jedno veliko regionalno ime – Elemental. Oni dolaze iz Zagreba i u njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija se baza nalazi u rep muzici, mogu se naći tragovi razičitih žanrova što njihovo stvaralaštvo čini još orginalnijim. Elemental važi za bend koji ne poznaje ni granice ni ograničenja, i koji društveno angažovanim tekstovima ukazuje na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

Na radost brojnih fanova, trećeg dana Belgrade Beer Festa nastupiće i beogradski hip–hop metal sastav Sunshine. Bend koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, zahvaljujući direktnim i provokativnim tesktovima, semplovima i jakom ritmu, pokazaće koliko moćno i danas zvuči.

U PRODAJI ULAZNICE ZA CROWN VIP TRIBINU

Pored brojnih muzičkih zvezda i iznenađenja koja očekuju posetioce na 14. Belgrade Beer Festu, organizatori će po prvi put ove godine posetiocima, koji žele da imaju poseban ugođaj za vreme festivala, omogućiti da koncerte prate sa VIP tribine. Do sada je mesto na VIP tribinama bilo rezervisano samo za specijalne goste, a ove godine svaki posetilac ima priliku da Beer Fest doživi na zaista poseban način.

Crown VIP tribina će imati najbolju poziciju u odnosu na glavnu binu i ograničen broj od 500 mesta po večeri, što će prisutnima omogućiti pun komfor. Uz kupljenu ulaznicu svaki posetilac će dobiti i pet besplatnih piva po izboru iz asortimana na Crown VIP tribini, kao i suvenir festivala. Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 7.jula na svim prodajnim mestima Eventima, kao i preko online servisa www.eventim.rs, a cena ulaznice je 3.600 dinara po danu.