Vlasta Popić i Stuttgart Online sutra u Nišu

Vlasta Popić

U petak, 3. aprila, u niškom klubu Feedback zajednički koncert održaće Vlasta Popić i Stuttgart Online. Ovom prilikom publika će moći da čuje dosta punk-noise-pop zvuka, ali i dosta garažnog rokenrola.

Vlasta Popić je trio koji dolazi iz Varaždina i predstavnici su punk-noise-pop melodija. Nedavno su izdali svoj drugi po redu studijski album, koji nosi naziv “Kvadrat“. O njihovom novom izdanju, ali i drugim aktivnostima razgovarali smo sa Ivanom Ščapecom, a ovde možete pogledati šta je on sve otkrio za balkanrock.com.

Stuttgart Online ubitačni je dvojac koji čine Bojan Slačala i Marko Barišić. Njihov, treći po redu, studijski album, “Štutgart na vezi” nedavno je ugledao svetlost dana. Kao i prethodna dva albuma i novo ostvarenje možete poslušati besplatno na njihovoj bandcamp stranici. Pre par nedelja odžrali su i sjajan nastup u Novom Sadu.

Karte u pretprodaji mogu se kupiti po ceni od 300 dinara u Vintage shopu, dok će na dan koncerta cena karte biti 400 dinara. Početak koncerta zakazan je za 22 časa.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.