-

NaslovnaVestiNajave koncerataVizelj i proto tip ove subote u Feedbacku

Vizelj i proto tip ove subote u Feedbacku

Vizelj Tingo Johnie & Joe Chaj TeraViva Art Fest Kikinda fotografije slike galerija
Vizelj

Bendovi Vizelj i proto tip održaće koncert u subotu, 27. novembra, u niškom klubu Feedback.

Vizelj mnogi smatraju za predvodnike novog beogradskog alternativnog zvuka. Neki ih pamte kao jedini mladi bend sa ovih prostora koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj.

Razni ih znaju po pesmama kao što su „Nosorog“, „Pustinja“ ili „Mamuze“ a mnogi ih prepoznaju i po pesmama „Ne vidim te od dima“ i „Novčanice“. Činjenica je da oni jesu jedan od vodećih bendova mlade beogradske scene, ali je takođe činjenica da su jedni od osnivača i organizatora „Hali Gali“ festivala.

proto tip je noise rock/post punk bend iz Beograda osnovan 2015. Za slušaj najglasnije izdali su EP „strah od izvesnog“ 2017. Učestvovali su na Hali Gali kompilaciji sa pesmom „Pad“. Danas su petočlani sastav, jer su na osnovu bas, bubanj i gitara pridodati još jedna gitara i sintisajzeri. Zvuk je i dalje sirov i mračan, sa sve češćim izletima u nekom alternativnijem rok smeru. Tekstovi su lični i iskreni, često dovođeni u vezu sa pesništvom. Poslednja objavljena pesma, a ujedno i prvi singl sa predstojećeg albuma je „kako ovde“.

Karte su u pretprodaji po ceni od 500 dinara i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9) i Fat Cat, (Cara Dušana 54 Kula, Lokal 1). Cena karte na ulazu biće 700 dinara.
Kako će klub raditi sa 50% kapaciteta i ograničenim radnim vremenom, organizatori napominju da se ulaznice kupe na vreme.
Ulaznice važe samo uz COVID sertifikat. U slučaju da imate ulaznicu a nemate važeći sertifikat, nećete moći da uđete u klub, a novac neće biti vraćen.
Za ulazak u klub Feedback potrebno je jedno od sledećih (dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom): Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva), Dokaz o vakcinaciji, PCR ne stariji od 72h ili Antigenski test.

Najnovije vesti

Izdvajamo