-

Virvel u Anti Shopu (Elektropioniru) sviraju „Koncert za dva bubnjara“

Virvel Dom omladine Beograda Koncert Svirka Poslednji Svedok FotografijeBeogradska grupa Virvel održaće koncert u subotu 23. septembra od 20 časova u Anti Shopu (Elektropioniru) u Cetinjskoj.

– U martu smo neočekivano ostali bez bubnjara. Našli smo se u totalnoj panici, jer smo maltene ušli u studio da snimamo novi album, a i neke svirke su bile već dogovorene… potpuni pakao, kako sad nekoga uvesti u nove pesme, a i uvežbati stare… I tu na scenu nastupaju dva velika cara, koja su nam se našla u nevolji kao retko ko: Jovan Marjanov, čovek zaslužan za većinu naših spotova počinje da uči stare pesme, a Nemanja Aćimović koga znate iz Jarbola, Neočekivane Sile… i odakle sve ne, kreće da radi nove i daje ogroman doprinos istima – objašnjavaju novu situaciju u bendu članovi Virvela i dodaju:

– U subotu pravimo koncert za njih dvojicu, To je najmanje što možemo da uradimo. Joja će svirati set starih pesama a zatim ćemo sa Nemanjom odsvirati deo novog albuma. Ovako nešto nećemo ponoviti, ako sve bude kako treba novog člana benda prestavljamo već u oktobru.

Virvel je bend formiran 2001. godine u Beogradu. Zvuk benda čini kombinacija alternativnih žanrova, pre svega indie/post-rock/shoegaze. Članovi benda su sticali iskustvo višegodišnjim sviranjem u više beogradskih bendova, ali su vrhunac kreativnosti dostigli pod imenom Virvel.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u pretprodaji od utorka 12. 9. u Pabu Brod, Bul. despota Stefana 36, po ceni od 800 dinara, Na dan koncerta cena će biti 1.200 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo