-

VHS Stereo na mini turneji

VHS Stereo
VHS Stereo; foto: Ana Melentijević

Grupa VHS Stereo ove jeseni će održati koncerte 29. oktobra u niškom AKC Fuzzu, 11. novembra u Subotici u klubu „Mladost“ , a zatim, dan kasnije, u beogradskoj „Kvaci 22“ . U Nišu VHS Stereo će nastupiti sa bendovima Fade Out i Voodoo, dok će u Subotici i Beogradu binu deliti sa sastavom Pliš.

VHS Stereo je gitarska pop četvorka iz Beograda. Bend je nastao na proleće 2019. godine i odmah na početku imao veoma zapažen nastup na festivalu „Omladina“ u Subotici. U martu 2020. grupa objavljuju svoj prvi singl i spot „Navijam za Tebe“, dok u 2022. godini sviraju veliki broj nastupa u Beogradu i širom Srbije. Na jesen 2022. sastavu se pridružuje Sergej Sokolov na gitari (Moloa, Njuškači Jabuka, Ex Crvi) i bend se polako priprema za snimanje svog debitantskog albuma. Takođe VHS Stereo je snimio svoj novi spot koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Pliš
Pliš; foto: Marina Zec

Pliš je četvoročlani vokalno-instrumentalni sastav koji je nastao je u Beogradu krajem 2018. godine i nastupa u standardnoj rok postavci – dve gitare, bas i bubanj. Nestandardno su zaljubljeni u gitarski, alternativni, indi zvuk s početka novog milenijuma i tu ljubav gaje i prenose u svojim autorskim pesmama. Svoju muziku pliš dočarava rečima: „Oseća se na koži i prija“.

Fade Out
Fade Out; foto: Srđan Stojadinović

Fade Out je furiozni alternativno-garažni rok duo (bas-bubanj) iz Arilja, osnovan u leto 2017. godine, ali aktivniji period benda je vezan za 2018. godinu, kada je bend imao prve nastupe i počeo da radi na autorskim kompozicijama. Fade Out je bratski duo projekat nastao kao svojevrsni eksperiment nakon godina i godina traženja ljudi za saradnju. Među nastupima ovog benda ističu se svirke na lokalnim festivalima, Montenegro tour 2019 i nastup na Exit Festivalu 2019. godine. Bend iza sebe ima video singl „Sve, Sad & Odmah“ i Ep izdanje „Ko smo bili mi“.

Informacije o cenama karata i početku nastupa

Koncert 29. oktobra u Nišu počinje u 21h, a cena karte biće 300 dinara.
Nastupi u Subotici 11. novembra i Beogradu 12. novembra startovaće takođe u 21h, s tim da će karta u Subotici iznositi 300, a u Beogradu 400 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo