-

Veliko rođendansko slavlje uz Psihomodo Pop u Domu kulture NS

Psihomodo pop Nino Belan Novi Sad Sajam Festival PivaPostoji izreka da život tek počinje u 40. godinama, da tada sve postaje bolje jer znamo šta hoćemo a šta nećemo, a kada bend poput Psihomodo Pop-a slavi 40. godina onda to definitivno znači da ćete na njihovoj rođendanskoj žurci “voleti samo sebe, jedino sebe”, ali i njih.

Rezervišite 24. februar i na vreme nabavite kartu za koncert u Domu kulture NS, jer će turneju i rođendansko slavlje Psihomodo Pop započeti upravo koncertom u Novom Sadu. 

Da su njihovi koncerti prepuni dobre svirke i ludačke energije, da je provod zagarantovan i da se njihovi koncerti dugo pamte svi dobro znaju, a kada na sve to dodamo i rođendansko veselje, koncert Psihomodo Popa je definitivno jedan od onih koji će obeležiti ovogodišnju sezonu u Domu kulture i koji ne treba da propustite. 

Program počinje u 20h, a u rođendansko slavlje uvešće vas DJ Milica.   

Ulaznice po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/psihomodo-pop-40-godina-novi-sad-2023/

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.800 rsd.

Najnovije vesti

Izdvajamo