Veliki Prezir ovog petka gostuje u Nišu

Nakon sjajnog prolećnog nastupa, Veliki Prezir se ovog petka vraća u Niš, odnosno u klub Feedback. Kao predgrupa će nastupiti novi niški sastav Bohemija.

Skoro dvogodišnju koncertnu pauzu Veliki Prezir je prekinuo sa nekoliko nastupa ovog proleća, među kojima je bio i koncert u Nišu. Kultnu četvorku koju čine Vladimir Kolarić, Rober Telčer, Robert Radić i Boris Mladenović, Nišlije će moći da čuju nakon samo šest meseci. Karte za ovaj koncert mogu se kupiti Vintaga shop-u po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta, odnosno na ulazu, cena biti 500 dinara.

Podsetimo, Veliki Prezir osnovan je u Vrbasu 1994. godine. Do sada su izdali četiri studijska albuma, od čega je poslednji “Nikadjekraj” izdat pre čak osam godina, jedan live album kao i EP “Svetlost i Dim”.

Predgrupa na koncertu u Feedbacku, kao i dan kasnije u beogradskom klubu Elektropionir, biće niška petorka Bohemija. Bend je pre tri meseca izdao debi album “Sve naopako” za izdavačku kuću Pop Depresija, a možete ga besplatno preuzeti OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde