-

Veliki Prezir 1. septembra u Drugstoru

Veliki Prezir Ei Letnji Klub Niš galerija fotografije slikeJedan od najvažnijih alternativnih bendova u regionu u poslednjih tridesetak godina Veliki Prezir nastupiće u četvrtak, 1. septembra u beogradskom klubu Drugstore. Gost na nastupu biće projekat Mitsko biće.

Iako su poslednju deceniju proveli u polu-ilegali, sporadično se pojavljujući na binama po Srbiji, ali sa diskografskom pauzom od tačno deset godina koliko je prošlo od EP-ja “Svetlost i Dim”, status Velikog prezira kao kultnog benda ne bledi. Štaviše, retki koncertni izleti Velikog Prezira su praznik za fanove koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki potez ove četvorke.

Mitsko biće je sveži muzički projekat koji predvodi Jovan Ilić, žanrovski oslanjajući se na indie/bedroom pop zvuk. Za sada Mitsko biće nastupa u solo-akustičnom izdanju, u kojem dolaze do izražaja njegov setni vokal i melanholični tekstovi. Ep prvenac koji je snimio u saradnji sa bendom Kineski restoran, može se očekivati na jesen.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti u Zaokretu (Cetinjska 15) od petka, 12. avgusta – radno vreme Zaokreta: 12 – 00 h. Na dan koncerta karte će se prodavati na ulazu – od 20 h, po ceni od 1500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo