-

Veliki koncert Bjesova u Nišu – karte su u prodaji

BjesBjesovi, Paraf, Let 3, Beogradska zima Belgrade Rocks Trg Nikole Pašića slike fotografije galerija Beogradovi, Pankrti, Let 3, Beogradska zima Belgrade Rocks Trg Nikole Pašića slike fotografije galerija Beograd

Jedan od najvećih srpskih rok sastava današnjice, kultni gornjomilanovački Bjesovi, nastupiće u Nišu u subotu, 4. juna 2022. godine u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat. Biće ovo njihov prvi koncert u gradu na Nišavi posle punih 6 godina, kada su nastupili u istom prostoru.

Svaki koncert Bjesovi sviraju u svom maniru – čvrsto i uverljivo, i atmosferu neretko dovode do usijanja uz ogromne erupcije emocija publike, koja opijena Marinkovićevom harizmom deluje kao da je u transu.

Ulaznice po promo ceni od 1000 rsd (do 20. maja) mogu se kupiti u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn. Od 21. maja redovna, pretprodajna cena ulaznice biće 1200 rsd.

Sve ulaznice kupljene za koncert Bjesova koji je trebalo da bude održan u Banovini 02. oktobra prošle godine, ali je odložen zbog bolesti jednog člana benda, važiće za novi termin bez prepravke.

Najnovije vesti

Izdvajamo