-

Veliki jubilarni koncert sibirskih post-pankera Ploho u decembru

Ploho — post-punk bend iz hladnih prostranstava Sibira, nastupiće u Beogradu sa velikim solo koncertom povodom 10. jubileja postojanja benda! Proslava će se održati 22. decembra u Domu omladine.

Dve trećine benda već preko godine dana živi u Beogradu. U ovom periodu bend Ploho je imao nekoliko mini-turneja, mnogo solo nastupa širom Evrope, nastupao je na mnogim festivalima kao što su EXIT, zatim Wrong Fest i drugi, a zbog popularnosti koju je bend stekao u Južnoj i Severnoj Americi, njihova muzika je tražena širom sveta.

Njihove pesme govore o životu na post-sovjetskom prostoru sa svim svojim upečatljivim karakteristikama: blokovi zgrada, TV propaganda i opresivna svakodnevica. Bend otkriva, i na romantizovan način prikazuje život običnog čoveka iz stana pored. Naizgled nezanimljiv život u njihovoj muzici oslikan je živopisnim bojama sa melanholičnim senkama punim nostalgije za 90-im i 2000-im godinama.

Na programu koncerta nalaze se svi najveći hitovi benda nastali tokom prethodnih 10 godina. Oni koji su bili na dve prethodne rasporodate svirke benda u Beogradu će potvrditi da ovaj nastup ne smete propustiti!

Ulaznice su dostupne putem sledećih linkova:

Ticketscloud – EUR
tickets.rs – RSD

Najnovije vesti

Izdvajamo