-

Veliki beogradski koncert grupe Repetitor: Sirova energija u bašti kluba Drugstore

Bjesovi, Repetitor Provetravanje festival Devet Dev9t Ziglana fotografije slike galerija

Grupa Repetitor objavila je album „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ pre više od godinu dana. Taj prazan prostor koji je bio prisutan između benda i publike konačno će da se popuni u letnjoj bašti kluba Drugstore 11. juna 2022. kada Beograđane konačno očekuje veliki solistički koncert Repetitora.

Od poslednjeg samostalnog nastupa u rodnom gradu benda prošle su tri pune godine, a bili su onemogućeni i da koncertno promovišu hvaljeni aktuelni album, pa su odlučili da prekinu koncertni post junskom večeri za pamćenje. Veliki beogradski koncert Repetitora održaće se ciljano u klubu Drugstore: „To je Meka noćnog života Beograda i klub koji je u svoje prostorije primio nekoliko bitnih mladih bendova nakon izbacivanja iz Bigza“, objašnjava bend svoju odluku u odabiru prostora.

Albumom „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ Repetitor je uspeo da opiše potrebu za emotivnom bliskošću izazvanu socijalnom distancom. Zato se u klubu Drugstore 11. juna očekuje sirova energija – eksplozija svih nagomilanih osećanja.

Gosti Repetitora biće grupa Balans iz Ljubljane, koja eksperimentiše u art punk/bunkerpop okvirima i predstavlja odličan uvod u ovu posebnu noć. Pažnju beogradske publike su već skrenuli autorskom saradnjom sa grupom Klotljudi i kolektivom Krava 22 na projektu New Balkan Wife.

Prvih 150 ulaznica po promo ceni od 1.000 dinara već je dostupno online i na svim prodajnim mestima Tickets.rs i Gigstix, kao i u Zaokretu (Cetinjska 15). Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, dok će na samom ulazu u baštu Drugstore-a, na veče koncerta, koštati 1.500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo