fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Velika Rock Eksplozija krajem septembra u Zagrebu

Velika Rock Eksplozija krajem septembra u Zagrebu

GrettaDeveto izdanje festivala Velika rock eksplozija održaće se od 29. septembra do 1. oktobra u zagrebačkom klubu KSET gde će u tri festivalske večeri nastupiti dvanaest bendova.

Prve festivalske večeri, koja nosi naziv “Večer pobjednika” nastupiće bendovi koji su ostvarili pobede na raznim takmičarskim festivalima. Tako će se u četvrtak, 29. septembra publici predstaviti Gretta i From Antoher Mother iz Zagreba, odnosno EoT i Tight Grips iz Karlovca.

Petak, 30. septembar je rezervisan za žestoke riffove u okviru programa pod nazivom Invasion from the East Zagreb, “Metal Day”, a nastupiće čak pet bendova i to Rum Smugglers, Mephisto’s Requiem iz Zagreba, From Ashes iz Kopra, Kymera iz Osijeka i Bad Blood iz Čakoveca.

Poslednje festivalske večeri zanimljivog naziva “Raspašoj” nastupiće Roppongi Red, Pijano Bar promoviše album “Pijano Bar svira Valungare – Uživo kod Vidre”, a festival će zatvoriti poznati riječki bend Belfast Food.

Cena festivalske ulaznice je 50 kuna, a karte za pojedinačne dane su 20/30 kuna za prvi dan, 20 kuna za drugi te 30/40 kuna za završno festivalsko veče.

Save