fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Veče "uvrnutog rokenrola" u Kruševcu sa američkim Nature Boys

Veče “uvrnutog rokenrola” u Kruševcu sa američkim Nature Boys

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

nature-boysAmerički rokenrol bend Nature Boys i grčki horor pankeri Bat Signal sviraće zajedno 11. maja u kruševačkom klubu Zamajac, u organizaciji New Scene United.

Američki bend Nature Boys donosi poslasticu za sve ljubitelje malo čudnije mešavine punka i rock n rolla, prljavo, umetnički u vidu performansa. Neki američki kritičari ih nazivaju najradnijim rock n roll bendom ikada jer su momci non stop na turnejama i tu i tamo nađu kakav sezonski posao da bi jeli, pili i spavali u zatvorenom a onda ponovo kreću u širenje mučicke umetničke ljubavi i stvarnosti.

Bat Signal je Iinteresantan bend koji je nastao tek proleća 2014. od ljudi koji su dobro poznati na Grčkoj underground umetničkoj i muzičkoj sceni. Veoma brzo su snimili demo i EP i krenuli da intenzivno sviraju širom našeg kontinenta. Bend donosi malo strip horror atmosferu Horor filmova B produkcije 50ih, 60ih i 70ih godina prošlog veka a kao muzičke uzore navode The Ramones, Turbonegro, The misfits, Social Distortion, Agent Orange… U toku njihovog nastupa ispred svakog kluba stvori se batmobil jer se na mesecu ocrta Bat Signal.

Cena ulaznice je 200 dinara.

NATURE BOYS “MR. SNIFFERS” music video from Britt Adair on Vimeo.