fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Vasil Hadžimanov Band organizuje promociju novog albuma

Vasil Hadžimanov Band organizuje promociju novog albuma

Vasil Hadžimanov Band
U beogradskom KC Grad, 11. maja, biće održana koncertna promocija novog albuma “AliveVasil Hadžimanov Banda, a na sceni će im se to veče pridružiti i čuveni američki saksofonista David Binney, sa kojim su na srpskoj turneji krajem 2014. godine i snimili ovaj album.

Album “Alive” sadrži autorske kompozicije Vasila Hadžimanova, gitariste Branka Trijića i basiste Miroslava Tovirca, kao i kompozicije koje su zajedničko autorsko delo celog benda. Pored pomenute trojke, bend čine još Bojan Ivković (perkusije, vokal) i Peđa Milutinović (bubanj). Muzički producenti ovog izdanja bili su Alen Hadži-Stefanov iz Makedonije i Mark Wingfield iz Velike Britanije.

Ovaj album se u javnosti pojavio pod etiketom američke izdavačke kuće, MoonJune Records iz Njujorka, a nakon samo mesec dana od objavljivanja, uspeo je da osvoji i publiku i muzičke kritičare, na međunarodnom nivou.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti u Design Shop-u KC Grada po promotivnoj ceni od 500 dinara u pretprodaji, odnosno 600 dinara na dan koncerta.