fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Van Gogh slavi 30 godina postojanja

Van Gogh slavi 30 godina postojanja

Van GoghGrupa Van Gogh će 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu, specijalnim koncertom u dva čina, proslaviti tri decenije rada i postojanja.

U prvom činu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za “potpuno novi, nabrijani elektrik set benda”. “Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela novembarska noć prepuna dobrog raspoloženja, posebnog ritma, kvalitetnog zvuka i glasnog horskog pevanja, noć u kojoj će publika i Van Gogh zatresti grad. Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista”, kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule. On je takođe najavio da će na koncertu po prvi put odsvirati neke drage pesme koje su tokom duge karijere ostale nepravedno zapostavljene.

Uz kupljenu ulaznicu, posetioci će dobijati i primerak novog CD-a “Ako stanemo, gubimo sve“.

Posetioci koji kupe jednu od prvih sto ulaznica po ekskluzivnoj ceni od 1000 dinara dobiće priliku da stanu uz članove benda na bilbordima koji će promovisati koncert.  Prvih sto ekskluzivnih ulaznica mogu se naći samo u prostorijama Long Play-a, Majke Jevrosime 42/18, Beograd, od ponedeljka 3. oktobra radnim danima 10:00-16:00. Prilikom kupovine ulaznice potrebno je ostaviti podatke kako bi vas mogli uskoro pozvati na fotografisanje sa Van Goghom.

Nakon toga, ulaznice će se prodavati preko mreže Eventim. Jedna ulaznica biće 1.300 dinara, odnosno “Van Gogh karta za dvoje” 2.000 dinara. VIP karta moći će da se nađe po ceni od 2.000 dinara.