-

Van Gogh, Iskaz, SMF i drugi na četvrtom Palanačkom Dunav festu

SMF
SMF

Četvrto izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u dvorištu Gradskog muzeja u Bačkoj Palanci 24. i 25. jula 2021. godine. U subotu, 24. jula, nastupaće Van Gogh, Nemi pesnik i Dečji hor Kulturnog centra „Zvonce“. Drugog festivalskog dana, 25. jula, binu će preuzeti Iskaz, SMF i Township Rebellion – Rage Against The Machine tribute. 

Ulaznice će biti u prodaji u Bačkoj Palanci od petka, 16. jula, u Pirate baru (Akademika Milana Kurepe 7b) tokom radnog vremena bara i u zgradi Gradskog muzeja (Trg bratstva i jedinstva 21). Broj posetilaca je ograničen, cena dnevne ulaznice je 500 dinara, a komplet za oba dana može se nabaviti po ceni od 800 dinara.

Na dan održavanja festivala, ukoliko još uvek budu dostupne, ulaznice će moći da se nabave isključivo na ulasku na festival po ceni od 600 dinara po danu. Za posetioce festivala koji nisu iz Bačke Palanke moguća je rezervacija ulaznica. O načinu rezervacije i kupovini možete se javiti putem poruke na Facebook stranici PDF Palanački Dunav fest.

Najnovije vesti

Izdvajamo