fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Valhalla Metal Festival u Zagrebu

Valhalla Metal Festival u Zagrebu

overpowerPrvi Valhalla Metal Festival biće održan od utorka, 5. do subote 9. maja na različitim lokacijama po Zagrebu.

Festival počinje u utorak 5. maja u Purgatory metal baru sa slušaonom najboljih pesama hrvatskih metal bendova.

Drugog dana festivala, 6. maja, koji će biti organizovan u saradnji sa Good Vibrations programom i obojen doom metal zvucima, u Vintage Industrial Baru nastupiće Out Of The Void (Black Sabbath tribute), slovenački doom metal bend Mist, odlična zagrebačka (Drama), kao i mladi melodic death metalci Dyad.

Treći dan, 7. maj rezervisan je za thrash metal zvuk, pa će tako u klubu Hard Place nastupiti zagrebački groove/thrash metal sastav Overpower i thrash metal bend Krist, kao i Sedativ, thrash metalci iz Čakovca.

Četvrtog dana, 8. maja u KSET-u, biće održano folk metal veče na kom će nastupiti kultni zagrebački folk metal sastav Stribog, slovenački symphonic folk metal bend Zaria i riječki ethno/folk bend Svarica, kojima će to biti prvo gostovanje u Zagrebu.

Poslednjeg dana festivala, 9. maja, svi ljubitelji heavy metala moći će u Močvari da prisustvuju koncertima zagrebačkih bendova Bible Black (DIO tribute band), sve poznatiji metalci Flesh, te mlade snage metal scene Shocker i Formal Charge.

Što se tiče ulaznica, za prvo i treće veče karte se neće naplaćivati, za drugo veče potrebno je izdvojiti 20 kuna, dok za poslednje dve večeri cena ulaznica će iznositi po 25 kuna.