fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Valentinovski ''Plugged Unplugged'' koncerti Neno Belana

Valentinovski ”Plugged Unplugged” koncerti Neno Belana

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

neno-belan Muzičar Neno Belan najavio je da i ove godine, tradicionalno uoči Valentinova, pjeva za sve zaljubljene u Zagrebu.

Naime, nakon rasprodanih koncerata u Domu Sportova i dvorani Vatroslava Lisinskog, Neno Belan i Fiumens vraćaju se na mjesto gdje je sve započelo – u Tvornicu Kulture, gdje će održati dva velika koncerta 6. i 7. veljače u organizaciji Dallas Recordsa i Mars Musica.

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove nam je godine pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni – “plugged”, a dijelom akustični -“unplugged“.

Kao i proteklih godina, “belaniranje” donosi uživanje u bezvremenskim Belanovim hitovima, a svi posjetitelji mogu očekivati vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo.

Osim poznatih hitova kao što su „Rijeka snova“ i „Vino noći“ ili aktualnih hitova “Daj mi, daj” i “Anđela, anđele”, Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i svoj novi singl „Jer pjesma je dio nas“. Autorstvo u potpunosti potpisuje sam Belan, a produkcija je nastala u suradnji s Igorom Ivanovićem.

Ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i Dirty Old Shopu i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Redovne cijene ulaznica je 90 kuna, na dan koncerta 110 kuna.