-

Uskoro Hood Vibes Only – festival hip hopa stare škole

Odgovorivši konačno na zahteve hiljade fanova izvornog hip hop zvuka, čuveni dvojac sa Medakovića, BIGru i Paja Kratak, okupili su strašnu ekipu izvođača za prvo izdanje Hood Vibes Only festivala, koji će se održati u atrijumu Beogradskog sajma, 9. juna.

Već na prvi pogled je jasno da će lajnap dozvoliti isključivo samu elitu domaćeg old schoola, te će sa scene dopirati masni bitovi preko kojih će solo-set izvoditi jedno od lica Beogradskog sindikata, Boško Ćirković – Škabo; dinamični fanki-džanki disko dvojac Prti Bee Gee; glasnici beogradskih ulica, Psihoaktiv trip; bezobrazne barabe iz Bad Copy; vođa nove generacije u starom ruhu, Smoke Mardeljano; i čovek koji je u igri od početka, Ivan IvanovićJuice. Pored ove ekipe, nastupiće i sami domaćini, kao i njihov opušteni ortak Kopra, koji će promovisati pesme sa svog prvog albuma.

Karte za parter, VIP zonu i backstage ulaznice su dostupne putem GigsTIX-a, kao i u knjižarama Vulkan, a uskoro ćemo objaviti i intervju sa BIGruom i Pajom, gde ćete moći saznati više o pozadini ovog važnog događaja za domaću hip hop scenu.

Najnovije vesti

Izdvajamo