-

„Urban&4“ na novosadskom koncertu povodom Dana Evrope

Urban&4“, „Ničim izazvan“, „Soulmejts“ i „Dip stedi“ nastupiće 9. maja na Trgu slobode u Novom Sadu na manifestaciji „Ritam Evrope“, koju u čast pobede nad fašizmom organizuje novosadski Studentski kulturni centarMiljenik publike u Srbiji.

„Urban end 4“ bez sumnje je jedan od regionalno najvažnijih muzičara, autora i protagonista. Pred novosadsku publiku doneće najbolje iz gotovo tri decenije duge i bogate karijere, započete davne 1984. godine u Rijeci.

Pred Novosađane će izaći i bend „Ničim izazvan“. Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

Za dobru atmosferu u centru Novog sada pobrinuće se i novosadska instrumentalna supergrupa „Dip stedi“ (Deep Steady) sačinjena od muzičara koji su svirali, ili sviraju u sastavima „Lost propeleros“, „Ringišpil“, „Majkrosonik“, „Sajgon ikspres“, „Proleće“, „Kilo kilo“, „Dram ‘n zez“. Bend svira svoju verziju ska muzike.

Najnovije vesti

Izdvajamo