fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Urban & 4 nastupaju u Novom Sadu i Beogradu

Urban & 4 nastupaju u Novom Sadu i Beogradu

Urban & 4Urban & 4 održaće koncertnu promociju novog albuma  “Mamut” u Novom u SKCNS Fabrika (7.april) i u velikoj sali Doma omladine Beograda (8.april).

Nakon objavljivanja albuma “Mamut” izlašao je i dvostruki koncertni album „Live 2015“ ,zapis je sa koncerta Urbana & 4, održanog 2015. u zagrebačkom Domu sportova. Tim su koncertom obuhvaćene sve faze Urbanovog autorskog stvaralaštva, od mitskih Laufera preko antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” do recentnih diskografskih izdanja „Kundera“ (dobitnik Porina za najbolji album rock glazbe) i “Mamut” – jedan od najboljih regionalnih albuma 2014. godine.

Početak događaja u Novom Sadu najavljen je za 20 časova, a uaznice za njega biće puštene u prodaju 1. marta u GIGSTIX prodajnoj mreži i CD Šopu Mungos . Cena u pretprodaji će iznositi 800 dinara a na vratima kluba 1200 dinara.

Početak događaja u Beogradu najavljen je za 21 čas, a ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim po promo ceni od 1000 dinara  (parter i balkon; ograničen kontigent), u pretprodaji će biti  1200 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 1500 dinara.