Ulaznice za Iron Maiden u Zagrebu od danas u prodaji


Od prve vijesti o tome da britanski kraljevi heavy metala Iron Maiden 24. srpnja 2018. stižu u Arenu Zagreb, raste potrage za informacijom o prodaji karata, a neizvjesnosti je sada došao kraj.

Ulaznice su danas službeno puštene u prodaju! Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te putem linka www.eventim.hr, a cijene se kreću od 270 do 750 kuna.

Zbog velikog interesa očekuje se da neće biti dugo u prodaji te se savjetuje svim fanovima da što prije dođu do svog primjerka vrijednog papira koji 24. srpnja 2018 otvara vrata Arene Zagreb!

Koncept svjetske turneje The Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova” koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina, i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Ulaznicu u svijet The Legacy Of The Beast dostupne su po sljedećim cijenama:
Lože – 750kn
Salon – 650kn
Tribina dolje 1 – 370kn
Tribina dolje 2 – 360kn
Parter – 350kn
Tribina gore 1 – 295kn
Tribina gore 2 – 270kn

Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na službenoj stranici benda ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti i u 2019. I ovog puta, Maiden će nedvojbeno udovoljiti vjernim obožavateljima, priredivši spektakl kakav samo njima dolikuje.

Ulaznice kupite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.