-

Naslovna Vesti Najave koncerata U prodaji ulaznice za koncert Goblina u Nišu

U prodaji ulaznice za koncert Goblina u Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/ Šef dopisništva za Niš Sebe vidi kao: Čupavo piskaralo večito zaljubljeno u muziku, knjige i stripove. Moto: Mora čovek u sebi nositi haos, da bi mogao roditi treperavu zvezdu.

Šabački pankeri, Goblini, održaće koncert u petak, 14. jula u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 22 časa.

Pored proslave 25 godina postojanja, Goblini ove godine slave i 20 godina od izlaska kultnog albuma “U magnovenju” koji je objavljen 1996. godine.

Koncert u Nišu biće jedinstvena prilika da fanovi  ovog dela Srbije čuju ovaj album u celosti. Na repertoaru će se naći dobro poznate “Anja”, “U Magnovenju”, “Ima nas”, ali i pesme koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo. Koncert će trajati skoro dva sata i biće jedini celovečernji koncert Goblina ovog leta, obzirom da su svi ostali nastupi na festivalima.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (Obilićev Venac 35) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 700 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe