-

U prodaji su ulaznice za koncert Theriona u Beogradu

U organizaciji već dobro poznatih MH Concerts i Serbian Hellbangers, Beograd će 6. marta sledeće godine ponovo ugostiti švedske sympho gothic metalce Therion koji će nastupati u Domu Omladine.

Ovog puta, bend će promovisati novo izdanje Beloved Antichrist, koje će biti u formi metal opere i sadržaće više od tri sata muzike. Kako je saopšteno iz benda, biće ovo jedinstvena turneja i performans koji se više nikada neće ponoviti. Rečima članova: „Znamo da metal opere više nisu neobična stvar, ali će taj termin od početka sledeće godine dobiti potpuno novo značenje, jer će na našoj biti 29 različitih uloga i vokala, a sve to ćemo pokušati predstaviti i uživo. Trenutno radimo na tom projektu. Ceo koncept je inspirisan delom A Short Tale of the Antichrist, koje je 1900. godine napisao ruski filozof i pisac Vladimir Solovjov.“

U okviru ove manifestacije nastupiće i symphonic metal bend Imperial Age iz Rusije, kao i alternative metal sastav Null Positiv iz Nemačke.

Početak ovog dešavanja je najavljen za 20 časova, karte se mogu kupiti u Eventimu, Felixu i Mungosu i to po sledećim cenama:
– akcija, prvih 100 ulaznica 2.200din
– pretprodaja 2.800din
– na dan koncerta 3.200din

Najnovije vesti

Izdvajamo