-

NaslovnaVestiNajave koncerataU prodaji pojedinačne ulaznice za Nišville 2021

U prodaji pojedinačne ulaznice za Nišville 2021

Nišville

Od subote, 17. jula počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za Nišville jazz festival 2021 koji se održava od 12. do 15. avgusta na Platou niške Tvrđave.

Promo cena kompleta ulaznica po ceni od 3000 dinara biće aktuelna do petka, 16. jula, a od subote, 17. jula komplet ulaznica biće 4000 dinara, od kada će moći da se kupe i pojedinačne ulaznice po ceni od 1750 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima mreže Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.

Ulaznice kupljene za Nišville 2020 u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival.

Predstojeći Nišville jazz festival održaće se od 6. do 15. avgusta 2021, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 12. do 15. avgusta 2021. godine na Platou niške Tvrđave. Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti oko 1.000 izvođača.

Pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Inače, na Main binama Nišvila od 12. do 15. avgusta nastupiće Earth, Wind & Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones & Stone Riders, Goran Bregović & Nišville Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala .

Najnovije vesti

Izdvajamo