fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata U prodaji pojedinačne ulaznice za Nišville 2016

U prodaji pojedinačne ulaznice za Nišville 2016

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

NišvilleOd ponedeljka 11. aprila, tačno četiri meseca pred početak festivala Nišville jazz festivala biće u prodaji i pojedinačne ulaznice.

Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 11 do 14. avgusta, a između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, britanski jazz-funk band Shakatak, maestralni američki saksofonista Bill Evans i mnogi drugi. Od 11 do 14. avgusta na 33. niškom jazz festivalu Nišville 2016 biće izvedeno 100 koncerata i nastupiće preko 600 izvođača na 10 festivalskih bina.

Ulaznice za parter mogu se nabaviti po ceni od 1.200 dinara, kao i VIP pojedinačne ulaznice po ceni od 1.800 dinara (VIP Tribina).

Aktuelna promo cena regularnog Kompleta ulaznica za sva četiri dana iznosi 2.000 dinara i popust za komplete važi do 30. aprila.

Treba napomenuti da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz ove godine neće biti besplatan, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.