-

Naslovna Vesti Najave koncerata U petak "Irski" Vračar Rocks

U petak “Irski” Vračar Rocks

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Irish Stew of Sindidun

U petak, 13. marta u beogradskom Centru za kulturu “Božidarac”, u okviru Vračar Rocks! serije koncerata, biće održan događaj povodom St. Patrick’s Day-a, na kome će nastupiti Irish Stew of Sindidun, kao i dva perspektivna benda Scordisci i Slavic Bard.

Mnogočlani beogradski bend Irish Stew of Sindidun izvode irski folk-rock i trenutno su jedan od najaktivnijih bendova u Srbiji. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri albuma i to “Too Many Words“, “Dare To Dream” i aktuelni “New Tomorrow” 2011. godine. Trenutno su u procesu rada na novim pesmama, pa će ovo biti prilika za sve koji dođu, da pored starih hitova, poslušaju i njihov novi materijal.

Pored benda Irish Stew, beogradska publika će imati prilike da čuje dva mlada benda koja sviraju Celtic punk, a koji će nastupiti kao predgrupe. U pitanju su sastavi Scordisci i Slavic Bard, a njihov repertoar pretežno čine obrade poznatih irskih tradicionalnih pesama i numere bendova kao što su Pogues, Fogging Molly, Dropkick Murphy’s, kao i autorski materijal.

Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznica iznositi 500 dinara.