-

U oktobru „Brothers in Sounds Vol.2“ festival

The Bite, foto: Dušan Vučković

Brothers in Sounds, udruženi underground autorski bendovi, organizuju istoimeni festival, drugi put po redu, „Brothers in Sounds Fest Vol. 2“, 13. i 14. oktobra, u umetničkom centru Garaža.

Famozni petak 13. ova ekipa rešila je da izazove, pa sam slogan „Razbijmo maler! 2 za 2“, obećava sjajnu atmosferu koja se nastavlja i u subotu. Kako sami najavljuju, u pitanju su različiti alternativni pravci, a festival se ne potčinjava samo jednom žanru, i ima za cilj da se dobar stari rokenrol ne istisne pred naletom novih trendova.

Kvalitetni beogradski bendovi koji su se okupili ovim putem su Trigger, Freaky Fight For Freedom, LouD, The Bite, Stvor, Apricot Brew, i još mnogi. Neka imena biće nakandno objavljena od strane organizatora, kao faktor iznenađenja.

Kapije festivala se otvaraju od 18 časova, a sam koncert biće propraćen i vizuelnim projektima, kao što je izložba mladih slikara, nakon čega će biti predstavljene i projekcije r’n’r filmova. Od 20 časova kreće i muzički program.

Jednodnevna ulaznica iznosiće 200 dinara, a komplet karata je 300 dinara. Prodaja kreće od ponedeljka, 2. oktobra, u umetničkom centru Garaža.

Program može da se vidi na zvaničnom facebook eventu.

Najnovije vesti

Izdvajamo