fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata U Crnu Kuću stiže "Invazija sa istoka"

U Crnu Kuću stiže “Invazija sa istoka”

Northern RevivalOmladinski centar CK13 u Novom Sadu će u petak, 5. februara ugostiti četiri benda, sa početkom u 10 časova uveče.

Posle uspešne invazije na Niš, u oktobru prošle godine, dva benda iz ove ekipe, Trigger i Northern Revival, dolaze i u Novi Sad sa malim osveženjem u vidu mađarskog Let the Cigar Die i Madresi iz Zrenjanina, da i Lalama pruže veče za pamćenje.

Beogradski metal/hard rock bend Trigger osnovan je 2005. godine, ostavljajući iza sebe dva studijska i jedan live album. Ova petočlana ekipa, na čelu sa vokalom Milenom nastupaće prva na festivalu. Posle njih možemo očekivati grunge metal bend Let the Cigar Die koji je formiran 2011. godine. Ova četiri momka iz Mađarske će prirediti pravi nastup za sve ljubitelje doom, stoner i southern sludge zvuka. Tročlani punk rock bend Madresi iz Zrenjanina će takođe biti na ovom festivalu, nastupajući pre poslednjeg Northern Revivala. Još jedan stoner rock i sludge metal bend za to veče, i njena četiri člana, će biti vrhunac te večeri završavajući ovaj mini festival.

Ulaz u CK13 naplaćivaće se 200 dinara.