-

U AKC FUZZ dolaze HC-Punk legende Vox Populi

Vox PopuliU subotu 18. marta u AKC Fuzz u Nišu će nastupiti legendarni hc/punk bend Vox Populi. S njima kao podrška nastupiće Wan Zhulj iz Vlasotinca.

Karte u pretprodaji po ceni od 400rsd biće u Birtiji kod Dušana dok će na ulazu koštati 600rsd. Otvaramo vrata u 21h.

1994. godine u Beogradu rođena je grupa koja danas slovi za hard core punk legende ovih prostora, Vox Populi. Do danas imali su bezbroj nastupa po bivšim zemljama SFRJ. Više puta su svirali na najpoznatijem svetskom pank festivalu – Rebellion u Blekpulu u okviru svojih UK turneja. Širom Evrope bend je više puta delio binu sa najpoznatijim svetskim imenima pank scene (UK Subs, Exploited, GBH, D.R.I., Dead Kennedys, Varukers i bezbroj drugih). Nedavno su izdali novi singl “Javna Tajna” kojim su najavili seriju koncerata kao i snimanje novog EP-a.

Wan Zhulj Punk – rock sastav iz Vlasotinca je 2014. objavio svoj prvenac EP album „Tragovi proslošti“ . Bend trenutno snima svoj novi album pod nazivom “ Mi nikud ne žurimo“ a premijerno će predstaviti i nekoliko novih pesama na svom nastupu u Nišu. Bend iza sebe ima dosta nastupa po klubovima,festivalima u Srbiji, Leskovcu, Vlasotincu, Kragujevcu, Vranju, Pirotu.. nastupali su zajedno sa ChBS,Ortxodox Celts,festivalu u V. Gradistu zajedno sa Dza ili bu i E-play. Bend će svirati posle 4 godine ponovo u Nišu.

Wan Zhulj pored svojih autorskih stvari svira i obrade bendova Kud idijoti,KBO,Dzukele.

Najnovije vesti

Izdvajamo