fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Twilight Force kao predgrupa Sabatonu i Acceptu

Twilight Force kao predgrupa Sabatonu i Acceptu

twilight-forcePredstojeći koncert švedskih metal ratnika Sabaton i nemačkih heavy metal veterana Accept, koji će biti održan 6. marta naredne godine u beogradskom BelExpoCentru, upotpunjen je sa predgrupom dosad neviđenoj našoj publici.

U pitanju je švedski sastav Twilight Force, koji postoji tek pet godina, ali već ima sasvim solidnu bazu fanova. U pitanju je bend koji se klasifikuje kao adventure metal, a budući na to da švedska scena uvek ima nešto zanimljivo da ponudi, sigurno da će Twilight Force i ovde privući nove fanove. Bend je svoj novi, drugi po redu album, “Heroes Of Mighty Magic” izdao ove godine za Nuclear Blast, a repertoar koji će predstaviti publici će biti kombinacija novih pesama i onih sa prvog izdanja, “Tales Of Ancient Prophecies” iz 2014.

Sabatonu će ovo ujedno biti i prva prilika da nastupaju u Srbiji sa novim gitaristom, Tommy Johanssonom, nakon što je višegodišnji gitarista Thorbjörn Englund odlučio da napusti bend i svoj poslednji koncert s njima održao 20. avgusta.

Ulaznice za ovu manifestaciju su u prodaji po ceni od 3300 dinara, na dan koncerta će iznositi 4000 dinara, a prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Podsetimo, specijalna akcija karata po ceni od 2600 dinara je rasprodata za manje od nedelju dana.

Save