Trostruka crossover fešta u Beogradu

Besne glisteU subotu 10. novembra u beogradskom klubu Elektropionir održaće se crossover veče gde će nastupati bendovi Besne gliste, W.O.P.S. i Sicksoul.

Sicksoul je nastao u Šapcu 2012. godine. Pravac benda se može opisati kao rap-riff odnosno kombinacija rap i hip hop žanrova sa alternativnim gitarskim zvukom. Iza sebe imaju album “Bez kompromisa” koji je izašao 2013.

W.O.P.S. je elektronski rok bend iz Sofije. Mešavinom brzih ritmova, jakog gruva, i surovih gitara sa elementima elektronike i hip-hopa dobijaju svoj jedinsteni prepoznatljiv crossover zvuk. Sa aktuelnog EP izdanja pod nazivom “The Ink Thief” koji bend trenutno koncertno promoviše po regionu su se izdvojile pesme “Tilt” i “Propaganda” za koje je bend uradio i video spotove.

Besne Gliste je crossover bend iz Beograda čija je muzika bazirana na rege i hiphop zvuku, ali su takođe preoznatljivi po tome da neretko kroz tu mešavinu prođu tvrde i oštre pank, hardkor i metal gitare, monumentalne duvačke deonice, skakutavi ska ritmovi, kao i ambijentalne dub deonice koje ova osmočlana družina neumorno i rado deli na koncertima. Iza sebe imaju album “ZugZwang” dok je za ovu godinu najavljen i novi album “Mehanizam”.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 300 dinara.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.