-

Trio Sveti i Dejan Cukić na letnjoj sceni Bitefartcafea 11. i 12. avgusta

Dejan Cukić Arsenal Kragujevac
Dejan Cukić

U atmosferi letnjeg Bitefartcafea u sredu, 11. avgusta, svojom posebnom muzikom će fascinirati možda i najvirtuozniji muzičari sa ovih prostora iz benda Trio Sveti, dok je scena u četvrtak, 12. avgusta rezervisana za Dejana Cukića i Spori Ritam.

Kada neko pomene Trio Sveti prva asocijacija na njih je Marko Đorđević, bubnjar koji više od dvadeset godina gradi uspešnu muzičku karijeru u Njujorku. Ovoga puta, posle više od godinu dana ponovo će nastupiti pred domaćom publikom, na letnjoj sceni Bitefartcafea, zajedno sa svojim, podjednako sjajnim kolegama Vasilom Hadžimanovim i Brankom Trijićem.

Članovi grupe Trio Sveti iskustvo i kredibilitiet stekli su svirajući sa vrhunskim svetskim muzičarima poput Lionel Loueke, Matt Garrison, David Binney, Aaron Goldberg, Antonio Sanchez, Wayne Krantz, Teodossi Spasov, Tivon Pennicott i mnogim drugim.

Njihov zajednički izraz je emotivno upečatljiv, spontan, virtuozan, unikatan. Sva trojica su kompozitori i vode svoje sastave.

Već narednog dana, u četvrtak, 12. avgusta na istoj letnjoj sceni, na Kalemegdanu, nastupiće Dejan Cukić i Spori Ritam. Ovi sjajni muzičari potpisuju pesme ,,Ja bih da pevam”, ,,Letnje kiše”, ,,Mokre ulice”, ,,Julija”, ,,Nebo jedino zna”, ,,Stranac u Beogradu”, ,,Dolazi tiho” i one se nalaze među najslušanijim pesmama koje se puštaju na radio stanicama i redovni su deo repertoara svakog pristojnog klupskog sastava.

Karte za oba koncerta mogu se kupiti online na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Najnovije vesti

Izdvajamo