-

Trinaesto, onlajn izdanje To Be Punk festivala zakazano za novembar

 

Atheist Rap Barutana BeogradTrinaesti To Be Punk Festival održaće se u Domu B612, bez publike, 13. i 14. novembra. Ideja je da se nastupi bendova emituju uživo na internetu i snime audio i video tehnikom, te da se po jedna pesma svakog benda iskoristi za stoto, kompilacijsko, CD izdanje SKCNS „Live@To Be Punk“.

Prvog vikenda juna, u MKC Petefi Šandor, trebalo je da se održi 13. To Be Punk festival. Zbog dobro poznate situacije sve je otkazano. Početkom marta, pre uvođenja vanrednog stanja, najavljena su bila sledeća imena: dva bostonska benda – Slapshot i  Firewalker, potom austrijski Dregs, te domaći Nagon,  Bronze i FNC Diverzant.

Model kojeg se Festival držao od početka, da se bendovi ne ponavljaju, ovog puta će svesno biti prekršen. Tako će Smrt razuma iz Osijeka biti uvršten u line up i naredne godine. Osim njih, u nastupima od po pola sata uživo putem interneta imaćemo prilike da vidimo i: Atheist Rap, potom Shoplifters, Fiskalni račun, Reflection iz Gornjeg Milanovca, zrenjaninski All Except One kao i Proleće.

Najnovije vesti

Izdvajamo