-

NaslovnaVestiNajave koncerataTradicionalno Orthodox Celts u Domu omladine Beograda

Tradicionalno Orthodox Celts u Domu omladine Beograda

Nastavlja se najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu, jer dvadeset šest godina zaredom grupa Orthodox Celts ima samostalni koncert na isti dan. I ove godine će Dan Svetog Patrika, 17. mart obeležiti velikim koncertom u Domu omladine Beograda.

Kelti su nas već navikli da pomeraju granice svog delovanja iz godine u godinu, iz koncerta u koncert, tako da će ove godine njihov rođendan imati veću specifičnu težinu nego prethodnih puta.

Aca Seltik tim povodom kaže: „Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana. I u toku tog iščekivanja, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine, u prostoru koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa. Da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert.“

Kelti su za dvadeset pet godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album „Many Mouths Shut“ su izdali prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i GigsTixa po cenama:
100 kom / 1000 dinara
100 kom / 1150 dinara
100 kom / 1250 dinara
Ostale 1350 dinara

Na dan koncerta cena ulaznice je 1550 dinara. KOncert počinje u 21:00.