fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Tradicionalni "St. Patrick's Day" koncert Orthodox Celtsa u Beogradu

Tradicionalni “St. Patrick’s Day” koncert Orthodox Celtsa u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Orthodox CeltsNajpoznatiji srpski Irci, grupa Orthodox Celts, već 23 godine održava tradiciju obeležavanja Dana svetog Patrika. Tako će i ove godine u četvrtak, 17. marta održati samostalni koncert u Magacinu Depo.

Ovo je prvi put da „Kelti“ sviraju u ovom prostoru. “S obzirom da se prethodnih godina ispostavilo da su prostori u kojima smo svirali bili mali da prime sve naše fanove i svi ti koncerti su bili rasprodati, a imajući u vidu i da pored dugogodišnje verne publike, imamo i mnogo mladih fanova, rešili smo da organizujemo koncert u većem prostoru koji će biti dovoljan za sve“, poručio je Aca Celtic garantujući odličan provod.

Povodom najvećeg irskog praznika „Kelti“ turneju počinju 5. marta u Požarevcu, a samostalni koncert će održati i u Sarajevu, 12. marta.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i u WinWin radnjama i to po sledećim cenama: prvih 100 ulaznica po ceni od 900 dinara, drugih 100 ulaznica po ceni od 1.000 dinara,- narednih 100 ulaznica po ceni od 1.100 dinara, a ostatak po ceni od 1.250 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.450 dinara.