-

Tradicionalni „Antievrovizijski koncert“ benda Mortal Kombat

Novi svoj nastup bend Mortal Kombat imaće u beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ u subotu 18. maja od 19 h, na desetom po redu događaju nazvanom „Antievrovizijski koncert“.

Deseti po redu te vrste, događaj je još jedan u nizu koji će biti održan na dan finala evrovizijskog nadmetanja, a ujedno je i 10. rođendan benda Mortal Kombat. Ovom prilikom bend će slavljenički nastup održati uz goste na koncertu. Tako će se okupljenima predstaviti i izvođači, članovi dečijeg hora koji se bavi izvođenjem roka i metala na poseban način RockHoir Kids, popularni izvođači tradicionlane irske muzike Irish Stew, kao i bend Iskaz koji se bavi hip hopom.

Svoju svirku članovi benda Mortal Kombat aktuelnog i po novom, četvrtom po redu, studijskom izdanju albuma „Decenija“ koji potpisuje izdavačka kuća „Hardwired“,  najavljuju i kao koncert karijere benda. Biće to svakako još jedan u nizu konstantno inoviranih nastupa koji dugo privlače sve veću pažnju i zainteresovanost publike.

Karte za koncert po ceni od 600 dinara u pretprodaji dostupne su preko TICKETS prodajne mreže, kao i u FELIX SHOP-u (TC Sremska bb) i CIGLA & KRIGLA PUB-u (Dalmatinska 44).

 

Najnovije vesti

Izdvajamo