-

NaslovnaVestiNajave koncerataTormentor i Cult of Fire naredne godine u Beogradu

Tormentor i Cult of Fire naredne godine u Beogradu

TormentorMađarski blek metal sastav Tormentor zajedno sa češkim takođe blekerima Cult of Fire posetiće Beograd u sklopu njihove evropske turneje. Nastupiće u Domu omladine Beograda 03.02.2022. godine.

Kultno ime svetske black metal scene, ultimativna inspiracija velikom delu poznatih bendova ovoga stila Tormentor, konačno dolaze u Srbiju. Legenda koja je nastala u Mađarskoj polovinom osamdesetih godina prošlog veka i temelj black metal podzemlja. Predvođeni lucidnim i provokativnim frontmenom Atilom koji je svoju svetsku slavu stekao u norveškom bendu Mayhem. Tormentor će u Beograd doneti stari duh sirove i surove black metal scene kakva je bila na svom samom početku.

Cult Of FireIsto veče publiku očekuje i sve popularnija black metal kreacija Cult of Fire iz Češke. Bend je na sebe privukao ogromnu pažnju već sa albumom prvencem, a svaki sledeći kako studijski tako i koncertni korak činio ih je sve popularnijim i traženijim. Cult of Fire će zajedno uz Tormentor ovo veče učiniti dugo očekivanom koncertnom poslasticom.

U ovom trenutku organizatori nemaju preciznih informacija o prodaji ulaznica. Čim se steknu uslovi za početak prodaje istih svi će biti blagovremeno obavešteni.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo