-

NaslovnaVestiNajave koncerataTom Speight prije Toma Odella u Tvornici kulture

Tom Speight prije Toma Odella u Tvornici kulture

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


Tom Speight nastupit će kao predizvođač Tomu Odellu na nastupu u zagrebačkoj Tvornici kulture u nedjelju, 10. veljače.

Londonski kantautor Tom Speight od početka rada objavljivao je samo EP izdanja, u zadnjih dvije godine čak njih šest, a kroz to vrijeme se pokazao kao sjajan vokalist koji eksperimentira s glazbom i miješa folk i post-pop. Tako je privukao pažnju medija, ali i kolega, te je dijelio pozornice s bendovima poput Travis i Mumford & Sons, a njegov talent mu je zavrijedio čak 60 milijuna streamova na Spotifyju, 2 milijuna mjesečnih slušatelja i rasprodanu turneju po UK-u prošlog listopada. Novi projekt je i prvi dugosvirajući album “Collide” koji je na rasporedu na proljeće, a prije toga će se otisnuti na turneju s Tom Odellom.

Turneja Toma Odella nazvana po aktualnom trećem studijskom albumu, Jubilee Road promovira hvaljeno izdanje najavljeno singlom “If You Wanna Love Somebody”, s kojeg je skinuti još i duet s Alice Merton “Half As Good As You” te istoimeni “Jubilee Road”.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn, te 180 kn na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.